Fourth CLARA User Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Capability of CLARA

Welcome

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Welcome

Tuesday, 3 December 2024 10:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. CLARKE, Jim (STFC Daresbury Laboratory)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Status of CLARA

Tuesday, 3 December 2024 10:10 (20 minutes)

Presenter: Dr ANGAL-KALININ, Deepa (STFC)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Preparing for FEBE experiments: Overview of Beamline, Chambers, Electron Parameters

Tuesday, 3 December 2024 10:30 (30 minutes)

Presenter: Dr PACEY, Thomas (STFC)

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Status of FEBE Laser and plans

Tuesday, 3 December 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr REID, Lewis (STFC)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Overview of the beam time call process

Tuesday, 3 December 2024 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr NOAKES, Tim (STFC)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Group photo (Front of Reception Building)

Tuesday, 3 December 2024 12:00 (15 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Tour of CLARA and FEBE hutch

Tuesday, 3 December 2024 13:15 (40 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Talk 2

Tuesday, 3 December 2024 14:10 (10 minutes)

Presenter: Dr D'ARCY, Richard (University of Oxford)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Talk 4

Tuesday, 3 December 2024 14:30 (10 minutes)

Presenter: Dr CORNER, Laura (Cockcroft Institute, University of Liverpool)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Talk 3

Tuesday, 3 December 2024 14:20 (10 minutes)

Presenter: Dr HABIB, Fahim (Strathclyde University)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Talk 1

Tuesday, 3 December 2024 14:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. JAMISON, Steven (Lancaster University)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Talk 5

Tuesday, 3 December 2024 14:40 (10 minutes)

Presenter: Dr APSIMON, Oznur (Cockcroft Inst)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Talk 6

Tuesday, 3 December 2024 14:50 (10 minutes)

Presenter: Dr COBO, Claudia

Contribution ID: 18 Type: not specified

Talk 7

Tuesday, 3 December 2024 15:30 (10 minutes)

Presenter: Dr HUGGARD, Peter

Contribution ID: 19 Type: not specified

Talk 8

Tuesday, 3 December 2024 15:40 (10 minutes)

Presenter: Dr SMALL, Kristina

Contribution ID: 20 Type: not specified

Talk 9

Tuesday, 3 December 2024 15:50 (10 minutes)

Presenter: Dr BAIDAK, Aliaksandr

Contribution ID: 21 Type: not specified

Talk 10

Tuesday, 3 December 2024 16:00 (10 minutes)

Presenter: Dr ARRAN, Christopher

Contribution ID: 22 Type: not specified

Talk 11

Tuesday, 3 December 2024 16:10 (10 minutes)

Presenter: Dr SABERI, Hossein

Contribution ID: 23 Type: not specified

Talk 12 - TBC

Tuesday, 3 December 2024 16:20 (10 minutes)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Discussion and final remarks

Tuesday, 3 December 2024 16:30 (30 minutes)

Contribution ID: 25 Type: not specified

User Talks